Home » Suplimente Naturale

Germitox

articol postat de pe 14 October fara comentarii

Germitox este un supliment care din punctul meu de vedere face parte din categoria suplimentelor care trebuie studiate şi înţelese înainte de a fi utilizate sau cel mai bine înainte de a fi cumpărate. Aşadar, dacă ai ajuns aici în timp ce-ţi făceai temele despre Germitox este de bine, deoarce poţi vedea câteva chestii care vin din prisma unui posibil consumator nu din prisma magazinelor online care fac publicitate produsului.

Citeşte prospectul Germinox înainte de toate

Este foarte important din punctul meu de vedere că înainte de a consumă orice fel de supliment, să înţelegem cum funcţionează şi să înţelegem care sunt ingredientele sale, cum acţionează aceste şi să cântărim dacă cele promise de magazinele care-l vând sunt în concordanţă cu cele precizate în prospect şi bineînţeles, cu nevoile noastre.
Ideal ar fi să faceţi chestia asta împreună cu un medic specialist sau cu medicul vostru de familie.

Germitox: Dr. Specialist Spune Următoarele:

Bolile cauzate de paraziţi cauzează frecvente manifestări ale stărilor de răceală. Germitox, timp de zece ani a reuşit să dovedească faptul că este un instrument de încredere ce oferă rezultatul cel mai rapid în lupta împotriva parazitlor.
Anton Iancu
Medic toxicolog, categoria superioară, k. m.
Experienţă: 18 ani

Germitox pareri forum pretAcest text este preluat de pe siteul official Germitox. Curioasă din fire cum sunt, am încercat să aflu mai multe espre Dr. Anton Iancu, făcând o căutare pe Google şi nu am găsit mai nimic. Va recomand să faceţi şi voi chestia asta, iar dacă găsiţi vreo referinţă cu privire la vreo clinică sau spital în care ar lucra, va rog postaţi informaţia într-un comentariu.

Germitox Efecte Secundare şi Efecte Benefice:

Haideţi să începem cu efectele benefice pe care Germitox le aduce, sau care, cel puţin la nivel teoretic ar trebui să le aducă, deoarece, sunt sigură că în astfel de afecţiuni, sunt mult mai mulţi factori care pot influenţă succesul unei cure/tratament cu Germitox:

  • Creşterea imunităţii – am văzut că se pune un accent foarte mare pe beneficiile pe care Germitox le aduce asupra imunităţii.
  • Afecţiuni ale unghiilor, părului şi pielii
  • Digestia şi regularizarea scaunului
  • Îmbunătăţirea somnului (acest efect este foate popular şi în cazul suplimentului Nanoxyn Alpha despre care am vorbit în trecut şi care pare să aibă destul de mulţi fani şi în România. Mă refer la persoane care l-au folosit şi au comentat despre el pe forumuri şi bloguri, nu la persoanele care au dat like paginii de facebook).
  • Eliminarea paraziţilor – aici discuţia ia o oarecare întorsătură, deoarece mie personal, eliminarea paraziţilor mi se pare o chestie destul de greu de obţinut, mai ales de la un supliment de acest gen. Va mai adugeti aminte de pastilele Detoxic? A fost o adevărată discuţie pe seama lor în urmă cu câteva luni.

comanda germitox in romania

Revenind la efectele secundare pe care Germitox le-ar putea avea, pe siteul oficial din România, nu sunt specificate nici un fel de efecte secundare. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ele nu există sau că nu ar putea să apară ci mai degrabă, din punctul meu de vedere, nu s-au înregistrat suficiente cazuri a.i cei care vând Germitox să considere necesar să specific.

Notă: după un mic “scan” al paginii, am găsit şi paragraful în car este specificat clar că Germitox nu are efecte secundare precum pastilele “normale” care pot cauza ameţeli, greţuri, vărsături sau diverse problem la nielul ficatului. Nu ne rămâne decât să-I credem pe cuvânt.

Aprobări Germitox: ce aprobări are să fie vândut că un supliment alimentar?

Germitox nu este un medicament. Dacă s-ar fi încadrat incategoria mediamentelor cu siguranţă s-ar fi găsit în farmacii (mai ales dacă ar fi fost chiar atât de eficient precum este lăudat). Totuşi, din punctul meu de vedere ar trebui că el să aibă nişte aprobări, cum au alte suplimente alimentare din România care sunt aprobate de autorităţi precum Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.

Făcând câteva săpături despre Germitox, am aflat că este un produs certificată şi recomandat de medici, drept un remediu pentru a scapă de paraziţii intestinali. Totuşi, certificarea îmi a mie bătăi de cap, deoarce nu mă găsit nicăieri vreun scan al documentului oficial sau orice număr/serie care poate ajută la identificarea produsului în vreo baza de date a produselor certificate.

dureri de aboment Germitox

Păreri despre Germitox:

În primul rând, vreau să ştiţi, că cele mai relevante păreri despre Germitox sunt cele pe care le scrieţi voi. Nu pentru mine, ci pentru cei care au ajuns în această pagină şi caută informaţii şi păreri despre Germitox. Aşadar, dacă aţi folosti acest produs (nu faceţi confuzii cu Detoxic), scrieţi în comentarii câteva păreri despre el.

Între timp, eu am găsit nişte păreri ale unor aşa-zişi client care au folosti Germitox, însă nu pot garanta că părerile respective sunt 100% reale, că nu au fost moderate sau că nu sunt omise anumite informaţii care ar putea fi importante. Din acest motiv, va recomand să le citiţi doar la nivel informaţional însă, să nu luaţi o concluzie de achiziţie/utilizare a suplimentului Germitox doar pe baza acestor păreri.

În anul 2011, confruntându-mă cu “opisthorchiasis”, starea mea generală la acel moment era într-un stadiu critic. Totul a început cu faptul că mă aflăm într-o continuă stare de indispoziţie. Cu toate că am urmat un tratament în spital fără a avea rezultate notabile, am apelat apoi la Germitox care s-a dovedit a fi cel mai eficient.
Dorina LABIC

rezultate-germitox

Studiind online compoziţia Germitox, şi analizând comentariile clienţilor, au apărut şi unele semne de întrebare, dar după convorbirea cu consultanţii siteului, am decis să încerc produsul, iar la finalul curei am simţit că sunt o altă persoană. Starea de spirit şi capacitate de lucru s-au îmbunătăţit vizibil.
Amalia MACAREL

Notă: dacă v-aţi consulatat cu medicul vostru sau aţi obţinut informaţii din alte surse şi aţi ajuns la concluzia că Germitox este produsul pe care vi-l doriţi şi intenţionaţi să-l comandaţi, aveţi grijă la produsele contrafăcute şi comandaţi-l neapărat dintr-un magazine autorizat sau de preferat din farmacii.

Vezi aici în ce farmacii se găseşte acum Germitox

Tags: , , , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Germitox