Home » Sănătate

Toe Pro – kitul blamat de medicii ortopezi

articol postat de pe 5 June fara comentarii

Toe Pro este un nou produs pentru corectarea monturilor de la picioare care se incadreaza in acelasi trend, dar propune un design schimbat pentru a fi suficient de original astfel incat sa poata fi observat din marea de alte produse specifice. Este insa si bun sau ar fi doar o investitie inutila?

Despre Toe Pro

vezi ce a scris Liminuta Daki despre Toe PRO

Acesta trebuie sa fie cel mai minimalist produs de acest gen pe care l-am vazut. Toe Pro promite aceleasi lucruri, dar vine cu un design schimbat, fiind practic un mic strat de material elastic care se poate plasa pe exteriorul piciorului, acolo unde degetul mare se imbina cu talpa. Producatorii spun ca rolul sau ar fi de protejare a articulatiilor si de eliminare a monturilor, desi alte beneficii par mult mai posibile, dar despre asta vom vorbi si mai tarziu.

Ca material, acesta este dintr-un gel antialergic si poate sa fie purtat de oricine. In plus, este foarte mic si nu incomodeaza la purtare. Date fiind dimensiunile lui Toe Pro, tind sa cred mai mult acest ultim aspect, cel putin in comparatie cu alte modele asemanatoare, care erau mai mari si se fixau pe tot piciorul.

Producatorii spun ca, datorita materialului, corectorul nu creeaza bataturi si, daca el este un gel, asa cum spun ei, chiar este posibil sa fie asa.

toe-pro

Mod de utilizare al dispozitivului Toe Pro

Din cate spun producatorii, corectorul ar trebui utilizat nu mai putin de 6 ore pe zi, timp de 14 zile pana cand apar primele efecte. Cum acestea imi par un pic fanteziste si este mai sigura preventia monturilor decat vindecarea lor, as spune ca cele 14 zile sunt cam putin si daca exista predispozitie.

Practic, dispozitivul trebuie pus pe degetul mare de la picior si apoi fixat bine, pentru a nu se deplasa. Nu este o mare filosofie, dar trebuie sa fiti atenti pentru ca si un corector din gel poate incomoda daca este pus gresit.

vezi aici cat costa kitul Toe PRO

Efectele pe care le are Toe Pro:

Aici este o discutie mai lunga. In prezentare este specificat si ca Toe Pro poate sa protejeze si impotriva bataturilor sau sa elimine durerile din timpul mersului. Si acest efecte par posibile, ba chiar probabile, mai ales daca luam in considerare forma dispozitivului.

toe-proTotusi, mecanismul de eliminare a monturilor pare pe putin fantezist. Chiar daca dispozitivul tine degetele drepte si pune un pic de presiune pe zona respectiva, el poate sa protejeze impotriva aparitiei lor sau sa ajute in caz de operatie, dar nu are cum sa elimine monturile formate de ani de zile.

In plus, producatorii spun ca eficienta este de aproape 100 %, in conditiile in care cea a operatiei este de 54 %. Afirmatia este complet incredibila si nu pentru ca operatia ar avea succes garantat (niciuna nu are), ci pentru ca nu se poate ca o protectie din silicon sa fie mai buna.

Pareri despre Toe Pro

Toe Pro poate sa fie util in anumite privinte si am spus deja care sunt ele. Dar cel mai probabil nu poate elimina monturile, asa ca, inainte de a cumpara, recomand atentie si ceva cercetari, pentru a nu va parea rau de bani dupa asta.

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Toe Pro – kitul blamat de medicii ortopezi