Home » Afecțiuni Ortopedice, Sănătate

Mergi precum o pisica cu Valgus 2 in 1!

articol postat de pe 21 July fara comentarii

Valgus 2 in 1 este un dispozitiv care reduce monturile si elimina durerea cauzata de acestia. Aceste atele se poarta atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei, pentru ca sunt doua dispozitive diferite, care actioneaza diferit pentru eliminarea monturilor de la picioare.

Parerile cumparatorilor despre Valgus 2 in 1

Fiecare dintre noi este supus la o modalitate noua de epuizare fizica. Viața de zi cu zi a oamenilor activi este plină de activități, condiții și situații care într-un mod sau altul afecteaza corpul și sanatatea. Unele cazuri particulare asociate cu un orar aglomerat și intens sunt factori ce duc la probleme de sănătate ce pot fi de natura diferita. În aceste situații, oamenii afectati experimenteaza disconfort și de multe ori chiar durere și suferinta.

Este dovedit ca o mare parte din oamenii  de diferite varste și sex, cu probleme de sănătate, au o deformare a degetului mare. Aceasta boala se numește Hallux Valgus. Are ca semn distinctiv devierea degetului către partea mediana a corpului.

Valgus 2 in 1 acum la un pret redus cu 50%

Cauza acestei boli este dezvoltarea a unei probleme în balansul musculaturii articulatiilor. Efectul vizibil este acela ca osul degetului pare ca iese în afara. Desigur, asta este mult mai complicat doarece în timpul mersului se aplica o presiune constanta pe picior.

Pentru aceasta problema este iest un nou produs pe piața, ce este conceput pentru ca oamenii să se poată descurca cu aceasta deformare. Se numește Valgus 2 in 1 și potrivit primei informații pe care am reușit sa o găsim, este un produs foarte inovativ și puternic. În caz ca sunteți interesat aici puteți afla mai multe detalii, citiți în continuare aceasta recenzie.

Ce este  Valgus 2 in 1?

Valgus 2 in 1  Este un sistem special creat ce consta în doua bugati de plastic ( una de zi și una de noapte) ce au ca funcție fixarea osului prin directionarea acestuia în poziția corecta. Conform producatorului, produsul nu cauzeaza durere sau o senzație neplacuta atunci când este purtat în picioare.

Aditional  Valgus 2 in 1 nu împiedica mișcarea, permite oamenilor ce îl folosesc sa duca o viața normale.

Valgus 2 in 1 este făcut din materiale fine de înaltă calitate ce permt folosirea cu orice tip de incaltaminte. Îl poți folosi regulat chiar și la sala. Functia specială al lui  Valgus 2 in 1 este acela ca el vine plasat doar pe deget, deci nu îți împiedica mersul.

Valgus 2 in 1 – Efecte și Caracteristici Speciale

Spre deosebire de alte tratamente Hallux Valgus ce sunt găsite pe piața,  Valgus 2 in 1 ofera utilizatorului efecte aditionale cum ar fi:

  • Corecteaza forma degetului
  • Previne accidentarea
  • Ofera o senzație de lejeritate în timpul mersului
  • Valgus 2 in 1 nu cauzeaza alergii sau efecte secundare

Placa specială are ca funcție principala ajustarea și mentinerea degetului deformat în poziția initiala. Drept rezultat, în timp forma normala și poziția degetului sunt restaurate, iar efectele bolii Hallux Valgus încep sa dispară.

Mai sunt si alte dispozitive care functioneaza pe acelasi principiu ca si Valgus 2 in 1 iar dintre acestea amintim Valgustop si Valgomed. Acestea doua sunt asemanatoare si sunt foarte apreciate si cumparate de cei care se confrunta cu aceasta problema.

Cum sa Folosești  Valgus 2 in 1?

Valgus 2 in 1 consta în doua placi separate – Valgustep ( Valgus Day) și Valgustop ( Valgus Night).

Prima trebuie purtata în timpul zilei, atunci când oamenii au o activitate crescuta, iar cealaltă pe timp de noapte.

Oricum, poți folosi Valgustop în timp ce ești acasă și îți faci treburile casnice. Datorită faptului ca Valgus este făcut dintr-un material moale, folosirea sa te face sa te simți comfortabil și nu te deranjează.

Valgus 2 in 1 Rezultate

Experții recomanda  Valgus 2 in 1:

Cercetările noastre asupra acestui subiect a arătat ca un numar mare de medici ortopezi lucrează cu produsul Valgus și îl recomanda pacientilor ce suferă de Hallux Valgus.

Evident, asta este o mărturie faptului ca produsul chiar funcționează și ajuta oamenii să se descurce cu problemele de sănătate.

În aceasta privința, dorim sa adaugam faptul ca reviziile oamenilor ce au folosit acest produs sunt pozitive. Ei au confirmat cuvintele specialistilor ce susțin ca Valgus are un efect pozitiv asupra degetelor.

Daca aceste dispozitive de silicon vi se par greu de suportat sau de purtat, mai aveti la dispozitie un produs de reducere a monturilor, sub forma unor sosete care pot sa indrepte degetul mare de la picioare – ValgoSocks

Cum sa comanzi  Valgus 2 in 1?

Trebuie doar sa completati o cerere scurta pe site-ul oficial al produsului. Îndată ce cererea a fost procesata vei fi sunat de un consultant al companiei. Cu el veți discuta detaliile privind livrarea produsului.

Este important de notat faptul ca pentru o perioada scurta de timp, toți clientii au oportunitatea de a cumpăra  Valgus 2 in 1 la un preț promotional. Plata se face la sosirea coletului iar prețul este de doar 180 Lei. Perioada de livrare este cuprinsă intre 3 și 5 zile lucratoare.

Valgus 2 in 1 Comanda

Tags: , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Mergi precum o pisica cu Valgus 2 in 1!