Home » Sănătate

Ventuzele din silicon, noua moda in materie de masaj anticelulitic

articol postat de pe 2 November fara comentarii

ventuze-masaj-silicon-medii1Exista atat de multe presupuse metode de a scapa de celulita si cu siguranta multe dintre cele care citesc asta le-au incercat deja pe majoritatea dintre ele. Cremele, pastilele, uleiurile si masajul pot sa ofere anumite resuzltate, insa cert este ca niciunul dintre aceste “remedii” nu este permanent si ca vei avea nevoie si de o dieta echilibrata si, mai important, de mult sport pentru a reusi sa tii apartia celulitei sub control.

In aceste conditii, poti incerca si un tratament nou, mai special, asa cum este cel oferit de ventuze de masaj VentuSSa. Chiar daca nu putem spune ca utilizarea acestora de scuteste de dieta si de sport (fara ele nu se poate, cu toate metodele alternative din lume), ventuzele din silicon pot sa reprezinte o solutie mai mult decat avantajoasa, asa cum vom descoperi in ceea ce urmeaza.

Un remediu mai nou, bazat insa pe o tehnica foarte veche

Chiar daca sunt folosite tot ventuzele si punctul de pornire este reprezentat de tratamentele clasice cu ventuze, masajul anticelultic se realizeaza cu ajutorul unor instrumente din silicon. Astfel, chiar daca si acestea lasa urme pe piele, ele nu se compara cu cele lasate de ventuzele de sticla. Masajul cu ventuze trebuie sa se realizeze in reprize scurte, de maxim 20 de minute, pentru ca pielea sa nu se inroseasca prea tare dupa acesta.

Detoxifiaza si elimina statul de grasime de sub piele

Masajul anticelulitic cu ventuze din silicon este capabil sa actioneze in doua directii destul de diferite, care insa se completeaza intre ele foarte bine. Pe de-o parte, masajul are rolul de imbunatati circulatia sangelui in vasele care trec pe sub piele. Astfel, poate sa fie eliminat tesutul adipos depus in aceste zone, precum abdomen, coapse sau solduri.

Pe de alta parte, odata cu eliminarea unor cantitati de limfa sunt eliminate si toxinele din organism, si acestea responsabile pentru aparitia celulitei.

O metoda sigura

Nu exista prea multe contraindicatii impotriva masajului cu ventuze, desi el nu ar trebui sa fie incercat de femeile care sufera din cauza unor boli de piele sau a unor afectiuni cardiace. In rest, este sigur pentru toata lumea si poate sa fie experimentat de oricine, pentru a scapa de celulita sau pur si simplu pentru relaxare. Nu are efecte secundare si in afara inrosirii pielii, nu are ce rau sa i se intample celei care apeleaza la aceasta metoda testata de mii de femei din intreaga lume.

Nu costa mult

Masajul cu ventuze din silicon poate sa fie facut si acasa, pentru ca nu este nevoie de cunostinte foarte avansate. Cum insa poate sa fie aplicat si in zone la care singura ajungi mai greu, atuci poate ca vei avea nevoie de un pic de ajutor in plus. Dar un mare efort financiar el nu presupune. Un set de ventuze pentru masaj consta putin peste 80 lei si le poti folosi pentru un timp indelungat. Chiar daca la aceasta mai adaugi si costul unui ulei bun, tot vei descoperi ca masajul anticelulitic cu ventuze poate sa fie cea mai simpla metoda la care poti sa apelezi.

Scrie un comentariu sau parere despre Ventuzele din silicon, noua moda in materie de masaj anticelulitic