Home » Sănătate

Viper Venom Aktiv, protectie anti-rid

articol postat de pe 7 July fara comentarii

viper-venom-aktivViper Venom Aktiv este o solutie pentru una dintre cele mai mari probleme ale femeilor si anume ridurile care apar la fiecare dintre noi, fie ca ne place, fie ca nu. Si, din pacate, nu prea avem ce sa facem, fiind imposibil sa impiedicam aparitia lor la infinit. Totusi, daca vrei, poti macar sa le atenuezi si sa le faci sa nu se mai observe, redand intr-un fel sau altul elasticitatea pielii.

Citeste parerile despre Viper Venom Aktiv
Nota: am putut urmari cateva discutii interesante despre eficienta produsului in anumite conditii si despre durata cat trebuie utilizat pentru a obtine rezultate cu Viper Venom Activ. Probabil depinde de la persoana la persoana, insa totusi, va recomadn sa cititi acele pareri si discutii.

Multe femei, dar si barbati, fara indoiala, apeleaza pentru aceasta la interventii chirurgicale. Din pacate, acestea sunt destul de riscante, scumpe si in niciun caz nu garanteaza disparitia completa a problemelor cu ridurile. Exista insa si remedii alternative si daca acestea sunt utilizate la timpul potrivit, ele pot sa ofere rezultate la fel de bune precum operatiile. Unul dintre aceste remedii este Viper Venom Aktiv, o crema cu extracte din venin de sarpe (dar si alte ingrediente), ale carei rezultate se pot vedea intr-un timp relativ scurt.

Ingrediente Viper Venom Aktiv:

Chiar daca poate sa para destul de ciudat sa utilizezi un produs care se bazeaza pe venin de sarpe, acesta este un ingredient important si in multe tratamente medicale, asa ca totul este in regula. Veninul de sarpe, in special cel de cobra, care este utilizat in acest caz, actioneaza si asupra pielii, dar si asupra muschilor de sub aceasta, contribuind la regenerarea mai rapida a tesuturilor (ceea ce, in mod natural, este mai greu dupa o anumita varsta). De asemenea, contribuie si la oferirea unui aspect mai tineresc si mai catifelat al pielii.Insa Viper Venom Aktiv nu contine doar venind de sarpe, ci si alte ingrediente des utilizate in cremele pentru fata. Retinolul (o forma a vitaminei A), creste productia de colagen, ceea ce asigura o mai buna elasticitate a pielii. Co-enzima Q 10 este un alt produs al pielii care dispare odata cu inaintarea in varsta si aceasta, impreuna cu vitamine precum B, E, se gaseste si ea in crema Viper Venom Aktiv.

Actiunea si beneficiile cremei Viper Venom Aktiv:

Nu trebuie sa te astepti ca o crema de fata sa aiba efecte imediate, dar in decurs de o luna, daca este un produs bun, rezultatele ar trebui sa apara. In timp, cu o utilizare regulata, pielea va deveni mai catifelata si mai elastica, recapatandu-si fermitatea si tineretea de odinioara. Asa, cu ceva rabdare, pot sa dispara si ridurile, cel putin pentru o perioada destul de lunga.

Cum se utilizeaza Viper Venom Aktiv? Destul de simplu. Aceasta trebuie aplicata pe fata si pe gat, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Astfel, in maxim 30 de zile, rezultatele vor fi chiar unele vizibile si de luat in considerare.

Totusi, oricat de buna ar fi o crema antirid, si Viper Venom Aktiv chiar are toate sansele sa fie, acest lucru nu inseamna ca pielea nu trebuie ingrijita si in alte moduri. In primul rand, este nevoie de o alimentatie echilibrata, care sa ofere organismului suficient de multe substante benefice din toate categoriile. Apoi, stilul de viata este si el important, mai ales renuntatul la fumat si odihna suficienta. Iar daca doriti sa utilizati o crema, incepeti din timp, inainte ca ridurile sa devina o problema majora.

Pareri despre Viper Venom Aktiv:

Pana aici am scris eu despre Viper Venom Aktiv. Acum, in sectiunea comentarii am sa va rog pe voi, cele care ati incercat Viper Venom Aktiv sa ne scrieti cateva pareri despre aceasta crema. Consider ca sunt de interes urmatoarele aspecte:

  • rezultatele obtinute dupa 1, 3 si/sau 6 luni de utilizare;
  • daca ati observat efecte secundare

Preturi Viper Venom Aktiv:

Viper Venom Aktiv este o crema al carui pret este undeva intre decent si scump pentru majoritatea dintre noi, o cutie costand 169 de lei plus taxele postale. La comenzi de 2 sau 3 cutii, pretul este ceva mai mic. Totusi, daca rezultatele ar fi ok si de durata, pretul ar fi unul foarte avantajos tinand cont de costurile tratamentelor antirid 🙂

Sursa informatii:

  1. alecia.ro – http://alecia.ro/viper-venom-aktiv-pareri/
  2. stilfeminin.net – http://stilfeminin.net/viper-venom-aktiv-pareri/
  3. nlm.nih.gov  – http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/938.html

Tags: ,

Scrie un comentariu sau parere despre Viper Venom Aktiv, protectie anti-rid