Home » Sănătate

Vival ProB – este eficient?

articol postat de pe 1 March fara comentarii

Vival ProB este o soluție rapidă care luptă împotriva căderii părului și a cheliei. Dacă știi că ai probleme cu calviția, ești în pericol de a cheli, sau îți cade părul foarte mult și foarte des, atunci Vival ProB s-ar putea să fie soluția pe care ai căutat-o în tot acest timp.

Vezi care sunt beneficiile samponului Vival ProB

Vival ProB este un șampon deloc agresiv cu părul, care promovează sănătatea acestuia, întărirea firelor de păr și eliminarea mătreții.

Ce este Vival ProB?

Vival ProB Set SamponVival ProB este un șampon care promovează creșterea mai rapidă a părului. Formula sa inovatoare conține un ingredient-minune asociat cu sănătatea părului, și anume biotina.

Biotina este o vitamină care aparține complexului de vitamine B, a cărei acțiune specifică este să contribuie la regenerarea firelor de păr de la rădăcină, lucru care va face părul mult mai rezistent și mai sănătos. Biotina tratează foliculul de păr de la rădăcină și are grijă de suprafața scalpului.

Cum șamponul Vival ProB conține biotină, acesta vă va asigura un păr mai puternic, rezistent și lipsit de mătreață, lucru care va împiedica apariția chelirii.

Cât de eficient este Vival ProB?

Vival ProB a avut rezultate remarcabile în ceea ce privește lupta cu chelirea, tratarea vârfurilor despicate, eliminarea mătreții și contribuția adusă la regenerarea firelor de păr, prin urmare, este perfect pentru persoanele care se confruntă cu o cădere masivă a părului.

Beneficii șampon Vival ProB:

În primul rând, principalul beneficiu pe care șamponul Vival ProB îl oferă se referă la prevenirea chelirii și a pierderii părului, datorită ingredientelor naturale din care este realizat acest șampon.

Vezi cum functioneaza Vival ProB si daca te ajuta

În al doilea rând, este o metodă naturală de protejare și reparare a părului, astfel încât nu vei fi nevoit să folosești peruci pentru a ascunde zonele de pe scalp lipsite de păr și nici alte asemenea invenții deloc utile. Podoaba capilară se va îndesi în cel mai scurt timp, iar tu te vei alege cu un păr mai sănătos și mai frumos.

Rezultatele pot fi observate doar după câteva spălări cu acest șampon, iar după o lună, nici nu îți vei mai aduce aminte că ai fost vreodată în pericol de a-ți pierde podoaba capilară.

Șamponul Vival ProB oferă acoperire și împotriva vârfurilor despicate și a mătreții, două probleme la fel de apăsătoare precum este și cea a căderii părului. Folosit cu regularitate, șamponul Vival ProB ajută la repararea părului degradat, sub toate aspectele sale. Din toate punctele de vedere, Vival ProB pare să fie secretul unui păr mai des și mai sănătos!

Ingrediente șampon Vival ProB:

Ingredientele active naturale prezente în compoziția acestui șampon sunt următoarele:

  • biotina (alte denumiri ale acesteia fiind vitamina H sau vitamina B7)
  • retinolul (vitamina A)
  • vitamina E
  • vitamina B5
  • Inozitol (vitamina B8)
  • ulei de porumb
  • ulei de măceșe

Combinația acestor ingrediente poate conferi mai multă energie și vitalitate părului tău, mai ales că nu conține parabeni și nici substanțe chimice care degradează părul și care sunt prezente în restul produselor de îngrijire pentru păr.

Dacă vreți să vă asigurați că faceți o alegere înțeleaptă folosind șamponul Vival ProB, vă puteți adresa înainte medicului de familie, pentru un răspuns avizat în problem căderii părului.

Recomandarea mea este sa consultati un medic dermatolog pentru a stabili cauza exacta a caderii parului. Aceasta poate ascunde probleme serioase de sanatate asa ca este bine sa le tratati. Acordati deosebita atentiei ingredientelor acestui produs pentru a nu cauza reactii alergice sau alte efecte secundare.

Tags: , , , ,

Scrie un comentariu sau parere despre Vival ProB – este eficient?