Pentru ca tot a fost ziua avortului si s-au facut proteste impotriva lui am sa-mi expun si eu parerea in legatura cu acest subiect.
Ok, esti o tanara de 15 ani. Ai varsta la care esti curioasa de tot ceea ce misuna in jurul tau, esti cruda si fara pic de experienta.
Un mogalau a pus ochii pe tine, iar tu fericita ca cineva te baga in seama sari din prima la el in brate. Ceea ce urmeaza e usor de inteles.
Trec cateva saptamani iar tu ai stari de greata tot mai dese. Parintii te duc la doctor, respectivul va da marea veste, aceea ca peste 8 luni vei aduce un copil scump si dragalas pe lume.
Aici apare marea problema. Daca faci avort, vei ucide un suflet nevinovat iar daca nu o faci iti vei distruge tot viitorul, viitor ce il vei distruge si copilului. Pentru ca un copil nedorit e un copil nedorit orice ai face.
Ce faci, avort sau il pastrezi?
Sincer, eu as face avort chiar daca crestinismul si societatea ma va condamna mai apoi. Si totusi pana as fi pus in fata faptului implinit prea putin conteaza parerea mea de acum.
De ce sunt oamenii trişti
Fiecare are cum şi-o face. Văd peste tot oameni trişti, frustraţi şi plictisiţi. Dar asta e pentru că aşa vor să fie. Sau poate nu vor, dar o fac fără să ştie.
Şi la televizor ni se zice să fim cât mai fericiţi şi împăcaţi pentru o viaţă cât mai plină şi frumoasă. Însă toată informaţia ce ne înconjoară, adică mass-media, este negativă. Prea puţine informaţii şi ştiri zic de bine. Iar pentru ăştia ce citesc cancan, libertatea, click şi multe alte rahaturi nu au cum să fie fericiţi. Ce se dă acolo e scandal, se înconjoară de scandal şi or să aibă o stare ce oricum o au.
Deci dacă vreţi să fiţi fericiţi nu vă mai uitaţi la ştiri, nu mai citiţi ziarul şi puneţi mâna pe lucruri ce vă pasionează. Bineînţeles, pe unii îi pasionează mondenităţile dar cu mâna pe inimă vă zic că ăia sunt pierduţi.
Citisem undeva că dacă oamenii nu ar mai citi despre viaţa personală a altor oameni am fi mult mai evoluaţi tehnologic. Cică informaţile alea sunt doar pentru a ne distrage atenţia de la lucruri cu adevărat importante. Ca de exemplu tehnologia, filozofia…
Deci nu mai citiţi rahaturi că vă transformaţi într-un rahat, dacă nu sunteţi deja.