Contact

  • pe acest site nu se comercializeaza nici un produs. Singurul scop al siteului este de a discuta pe diverse teme, iar unul dintre lucrurile pe care mi le-am propus este esteacela  de a expune publicului produsele dubioase a.i cei care doresc sa se informeze, sa gaseasca informatii utile.
  • nu imi asum rasponsabilitatea petnru comentarii. Doresc sa las comentariile libere, astfel incat oricine sa poata scrie experienta pe care au avut-o cu diferite produse INSA fiecare isi asuma responsabilitatea pentru cele scrise.
  • nu trimiteti emailuri pentru: comenzi, anulare comenzi, mustrari cu privire la calitatea produselor. Cum nu comercializam nici o produs si nu avem nici o relatie cu magazinele care le comercializeaza, imi este imposibil sa va ofer informatii dintre cele enumerate.
  • nu cereti sfaturi medicale sau recomandari pentru utilizarea anumitor produse in cazuri exceptionale (boli, sarcina, alaptare etc). Singura mea recomandare este sa discutati cu un medic si sa ii cereti sfatul. Aceeasi recomandare este si pentru cazurile in care doriti sa folositi vreounul dintre produsele despre care s-a scris pe myasco.net, iar ele sunt destinate penru vreo afectiune anume.