TOS

myasco.net este un blog personal. Nu reprezinta punctul de vedere al vreounei companii si nici nu reprezinta public vreo companie sau brand romanesc sau international. Navigarea si utilizarea informatiilor de pe acest blog presupune intelegerea anumitor aspecte si acordul cu termenii si conditiile ce urmeaza.

Ce nu este myasco.net?

  • un blog care poate inlocui sfaturile si discutiile cu un medic specialist in cazul in care aveti o problema de sanatate. Pe acest blog se posteaza constant tot felul de articol despre sanatate insa ATENTIE, articolele acestea sunt informative iar scopul lor este sa va faceti o imagine de ansamblu despre subiectul respectiv. Sub nici o forma articolele sau comentariile vizitatorilor nu pot inlocui sfaturile si discutia cu un medic specialist care este singurul care va poate diagnostica si prescrie un tratament corect.
  • un blog pentru publicitate. Promovam constant produse si servicii care ne plac si pe care le consideram utile insa nu ne place publicitatea mascata.
  • un blog pentru denigrarea concurentei. Nu de putine ori am observat ca la articole in care se discutau despre diferite branduri, concurenta plasa comentarii defaimatoare. Sa lasam prostiile si sa dam totusi dovada de maturitate 🙂
  • un magazin online. Pe acest blog s-au scris articole despre foarte multe produse, incepand de la produse cosmetice pana la diverse aparate electrocasnice. O parte din cititori nu au inteles exact pozitia blogului myasco.net si mi-au trimis emailuri in care cereau detalii care in mod normal doar magazinele care comercializeaza produsele le-ar fi putut oferi. Asadar, myasco.net nu comercializeaza nici un produs despre care s-a vorbit aici.

Important de stiut:

O parte din articolele de pe myasco.net sunt articole de tip review. Acestea, reprezinta strict punctul de vedere al autorului despre produsul respectiv. Parerea autorului, poate fi diferita de cea a voastra sau de experienta pe care o veti avea cu produsul respectiv.

myasco.net sau autorii articolelor nu isi asuma raspunderea pentru efectele pe care le au sau nu anumite produse despre care s-a discutat. De asemenea, nu garanteaza pentru magazinele online / producatorii anumitor produse despre care se discuta in articole sau comentarii, exceptie facand cazurile in care acest lucru este specificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.